000 | 00650nam a2200253 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 35978 | ||
010 |
_a0-8342-1671-X _bencadernado _d€ 105 |
||
090 | _a35978 | ||
100 | _a20020705d2000 k||y0pory50 ba | ||
101 | 0 | _aeng | |
102 | _aUS | ||
200 | 1 |
_aModern food microbiology _fJames M. Jay |
|
205 | _a6th ed | ||
210 |
_aGaithersburg, UK _cAspen _dcop. 2000 |
||
215 |
_aXVI, 679 p. _cil. _d30 cm |
||
300 | _aColocação: Sala azul/Piso 2 | ||
310 | _aAdquirido DQ | ||
606 | _aMicrobiologia alimentar | ||
680 | _aQR115 | ||
700 |
_aJay _bJames M. |
||
801 | 0 |
_gRPC _aPT |
|
942 |
_2lcc _cA _n0 |