000 | 00619nam a2200229 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 3292 | ||
010 |
_a0-442-20508-2 _bencadernado _dEsc 19 200$ |
||
090 | _a3292 | ||
100 | _a19940225d1989 k||y0pory50 ba | ||
101 | 0 | _aeng | |
102 | _aUS | ||
200 | 1 |
_aFood additives handbook _fRichard J. Lewis |
|
210 |
_aNew York _cVan Nostrand Reinhold _dcop. 1989 |
||
215 |
_aXXX, 598 p. _d26 cm |
||
300 | _aColocação: Sala azul/Piso 2 | ||
606 |
_93053 _aAditivos alimentares _xToxicologia |
||
680 | _aRA1270 | ||
700 |
_93054 _aLewis _bRichard J. |
||
801 | 0 |
_gRPC _aPT |
|
942 |
_2lcc _cA _n0 |