000 | 00658nam a2200241 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 11064 | ||
010 |
_a0-12-596557-5 _bencadernado _dEsc 17 130$ |
||
090 | _a11064 | ||
100 | _a19950223d1982 k||y0pory50 ba | ||
101 | 0 | _aeng | |
102 | _aGB | ||
200 | 1 |
_aFermented foods _fA. H. Rose, ed. lit. |
|
210 |
_aLondon _cAcademic Press _dcop. 1982 |
||
215 |
_aXIII, 337 p. _cil. _d24 cm |
||
225 | 2 |
_aEconomic microbiology _v7 |
|
300 | _aColocação: Sala azul/Piso 2 | ||
606 |
_aTecnologia alimentar _xFermentação |
||
680 | _aTP370.5 | ||
702 |
_96970 _aRose _bA. H. _4340 |
||
801 | 0 |
_gRPC _aPT |
|
942 |
_2lcc _cA _n0 |