Food for fifty / Mary Molt
Language: eng.Country: US - United States of America.Edition Statement: 11th edPublication: Upper Saddle River, US : Prentice Hall, cop. 2001Description: XV, 766 p. : il. ; 29 cmISBN: 0-13-020535-4.Subject - Topical Name: 11073 | 16229Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Monografia | Biblioteca NOVA FCT Sala rosa/Piso 2 | Não Ficção | TX820.MOL FCT 55268 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 0037634 |
Browsing Biblioteca NOVA FCT shelves, Shelving location: Sala rosa/Piso 2, Collection: Não Ficção Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX652.MOU FCT 87580 Cozinha com ciência e arte, by Cooking.Lab | TX652.5.MOU FCT 87579 30 dias para mudar de vida, detox paleo | TX652.5.MOU FCT 87581 Comer bem, crescer saudável, alimentação consciente para bebés e crianças | TX820.MOL FCT 55268 Food for fifty | TX911.3.HOT FCT 41703 Hotelaria em Portugal, perfis profissionais | TX911.3.HOT FCT 41704 Hotelaria em Portugal | TX911.3.MAT FCT 32737 A informática na hotelaria e turismo |
Adquirido SID-BG
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.